Medlemsmöte söndag 19/9

Hej!
Styrelsen i Stjernfors GK bjuder in dig som medlem till ett medlemsmöte.
Söndag den 19/9 kl 14:00 vid klubben.
Vi i styrelsen vill få era åsikter i frågan om hur vi ska driva klubben nästkommande säsong.
Inför den gångna säsongen valde vi att anställa en kanslist på 50%. Hon har nu valt att avsluta sin anställning vid klubben.
Nu vill vi ha er syn på hur vi ska tänka framåt. Verksamheten på Stjernfors bygger mycket på frivilliga som ställer upp både i restaurangen och ute på banan. Vi är nu i det skedet där det är svårt att driva klubben helt ideellt och vi är för små för att driva den kommersiellt. Det är ni medlemmar som gör det möjligt att ha en golfklubb så era röster är viktiga! Hur vill ni att vi går vidare med verksamheten? Vi är tacksamma för alla förslag!
Välkomna!
Styrelsen Stjernfors GK

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter