Digitalt höstårsmöte 5/12

Viktig information kring höstårsmötet - Digitalt via Teams lördag 5/12 kl.13:00. 
 
Utifrån Folkhälsomyndigheten och Svenska Golfförbundets rekommendationer i rådande pandemi har styrelsen beslutat att årets höstårsmötet genomföras digitalt via Microsoft Teams. 
 
Anmälan kommer ske via Min Golf senast 4/12 kl. 12:00. ”Tävlingen” heter Höstårsmöte Digitalt via Teams.
 
Vänligen kontrollera att ni har aktuell och uppdaterad e-postadress registrerad i Min Golf. Ett mail med information och inloggningsuppgifter kommer sändas ut i god tid innan mötet.
Det kommer även finnas möjlighet att ringa in till mötet för dem som inte har möjlighet att närvara via Teams. Telefonnummer och konferenskod finns angivet in informationsmailet som mailas ut.
 
Microsoft Teams kan laddas ner via Google Play, AppStore alt. Microsofts hemsida. Passa gärna på att bekanta er med tekniken redan nu.
 
Registrering kommer ske från 11:30 på mötesdagen. Tacksam om ni ansluter er i tid då det här med digitalt möte är nytt för flera av oss. Det går att flera i samma familj ansluter via samma länk, men ni anmäler samtliga deltagare. (Utifrån upprättande av röstlängd).

Väl mött
Hälsningar Styrelsen 

Information om Microsoft Teams finns på följande länk. 
https://support.microsoft.com/sv-se/office/video-vad-%C3%A4r-microsoft-teams-422bf3aa-9ae8-46f1-83a2-e65720e1a34d?wt.mc_id=otc_microsoft_teams 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter