Höstårsmöte 21/11 kl. 13:00

Hej! Vi flaggar upp datumet 21/11-2020 redan nu. Boka in lördagen den 21/11 kl. 13:00 för Höstårsmöte i Stjernfors Nya GK, Plats Församlingshemmet Kopparberg. Kallelse med föredragningslista kommer publiceras här på hemsidan samt kan sändas till medlemmar via e-post eller post.  Känner du på dig att du inte har en giltig eller gällande e-postadress registrerad i GIT? Meddela golfklubben din rätta/nya eller ändrade så att du inte missar någon rolig eller viktig information från klubben. 

Påminner också om söndagens funktionärsgolf med efterföljande medlemsmöte. Kan du inte vara med och spela utan vill vara med och äta lunch? Meddela klubben så vi vet hur många som kommer och vi kan planera maten därefter. Väl mött på Stjernfors GK. 

Man glömmer fort hur banan såg ut under 2019.. På söndag kommer det finnas ett bildspel med jämförelsebilder från 2019 fram till 2020. Det är en OTROLIG skillnad, vilket arbete som genomförts!! Makalöst faktiskt! 

Varma hälsningar Styrelsen Stjernfors Nya Golfklubb gm Caroline Elvenäs

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter