Funktionärsgolf & medlemsmöte 11/10

Funktionärsgolf 11/10 kl. 10:00 med efterföljande medlemsmöte (start ca 13:00)

Stjernfors Nya Golfklubb skulle inte ha en fungerande verksamhet utan våra excellenta funktionärer! Alla som ställer upp för verksamheten och klubben är GULD värda och kan inte nog tackas! Som ett litet TACK vill vi i Styrelsen bjuda in till en Funktionärsgolf söndagen den 11/10. Den riktar sig till ALLA som på något sätt jobbat ideellt för klubben under säsongen. Det kan vara som ideellt arbetande på banan och/eller i serveringen, tränare/ledare för våra duktiga juniorer, tävlingsledare, utbildare, annat kommitté och styrelsearbete, smått som stort! Alla som känner att man varit delaktig och drivande i klubbverksamheten under året är mer än välkomna! Det kommer inte gå ut någon personlig inbjudan, utan inbjudan kommer här via sociala medier och anslag på klubben.

Anmälan till tävlingen görs via Min Golf senast 9/10 kl. 12:00
Alltså anmäler man sig om man anser att man varit funktionär, ideellt arbetande eller på annat sätt delaktig under säsongen.

Lite praktisk information om dagen.
Vi spelar 9 hål med gemensam start kl. 10:00 därefter äter vi en lättare lunch tillsammans på serveringen. De som deltar i funktionärsgolfen bjuds på lunchen.  
Efter lunchen genomför vi ett medlemsmöte där alla som vill är välkomna! Medlemsmötet beräknas starta runt kl. 13:00. Vill någon som inte är med på funktionärsgolfen vara med och äta lunch, går det bra. Kostnad 50 kr.

På medlemsmötet kommer vi berätta lite om säsongen som varit, hur det sett ut samt prata lite framtida tankar och idéer. Vi önskar även få in Era synpunkter både för den gångna säsongen och vad ni ser som viktigt framåt till kommande säsong. Man vill inte riktigt stänga dörren än för 2020, men hösten står för dörren och vi behöver sammanfatta och knyta ihop säsongen och blicka framåt mot kommande utmaningar och en förhoppningsvis en minst lika bra golfsäsong 2021. Vad är viktigt för dig som medlem? Vad vill du att vi på Stjernfors ska kunna erbjuda? Finns de medlemmar som idag inte haft en roll i t.ex. någon kommitté och vill engagera sig? Tankar och idéer från er medlemmar är otroligt viktiga. Vi hoppas på stort deltagande vid medlemsmötet.
Höstårsmötet kommer äga rum 21/11. Vi hoppas att kunna erbjuda en föreläsning vid detta tillfälle med tema kost/mentalträning för Golfspel och dess utveckling.  (via samarbete med SISU Idrottsutbildarna). Boka redan nu in datumet för höstårsmötet. Lokal kommer meddelas lite längre fram.
Varmt välkommen till en trevlig dag.
Anita Elvenäs Ordförande Stjernfors Nya GK

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter