GOLFVÄNNER! 

Välkommen till Stjernfors Golfklubb. Den trevliga 9 håls banan i det vackra Bergslagen. Här erbjuder vi hög tillgänglighet till banan, du behöver i stort sätt aldrig boka tid. 

Önskar Du bli medlem i Stjernfors Golfklubb? Tveka inte att ta kontakt med oss. Avgifterna finner ni under klubben/avgifter.  

Vill du ha en faktura/inbetalningskort? Nyttja friskvårdsbidrag? Vänligen kontakta oss på mailen


Tack på förhand & varmt välkomna till oss /Styrelsen
Stjernfors Golfklubb

 

Gräsroten

Stjernfors ansluten till Gräsroten
Stötta din favoritförening - Stjernfors Golfklubb
Genom Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen i år 42 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.
Det fina är att du kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få del av pengarna.
Det kostar ingenting att vara med.
Du som valt förening/-ar i Gräsroten får automatiskt en avisering via e-post när årets fördelning är färdig.

Stöd Stjernfors Golfklubb 
https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/178773-stjernfors-nya-golfklubb 

Nyheter

2020 > 09

Funktionärsgolf 11/10 kl. 10:00 med efterföljande medlemsmöte (start ca 13:00)

Stjernfors Nya Golfklubb skulle inte ha en fungerande verksamhet utan våra excellenta funktionärer! Alla som ställer upp för verksamheten och klubben är GULD värda och kan inte nog tackas! Som ett litet TACK vill vi i Styrelsen bjuda in till en Funktionärsgolf söndagen den 11/10. Den riktar sig till ALLA som på något sätt jobbat ideellt för klubben under säsongen. Det kan vara som ideellt arbetande på banan och/eller i serveringen, tränare/ledare för våra duktiga juniorer, tävlingsledare, utbildare, annat kommitté och styrelsearbete, smått som stort! Alla som känner att man varit delaktig och drivande i klubbverksamheten under året är mer än välkomna! Det kommer inte gå ut någon personlig inbjudan, utan inbjudan kommer här via sociala medier och anslag på klubben.

Anmälan till tävlingen görs via Min Golf senast 9/10 kl. 12:00
Alltså anmäler man sig om man anser att man varit funktionär, ideellt arbetande eller på annat sätt delaktig under säsongen.

Lite praktisk information om dagen.
Vi spelar 9 hål med gemensam start kl. 10:00 därefter äter vi en lättare lunch tillsammans på serveringen. De som deltar i funktionärsgolfen bjuds på lunchen.  
Efter lunchen genomför vi ett medlemsmöte där alla som vill är välkomna! Medlemsmötet beräknas starta runt kl. 13:00. Vill någon som inte är med på funktionärsgolfen vara med och äta lunch, går det bra. Kostnad 50 kr.

På medlemsmötet kommer vi berätta lite om säsongen som varit, hur det sett ut samt prata lite framtida tankar och idéer. Vi önskar även få in Era synpunkter både för den gångna säsongen och vad ni ser som viktigt framåt till kommande säsong. Man vill inte riktigt stänga dörren än för 2020, men hösten står för dörren och vi behöver sammanfatta och knyta ihop säsongen och blicka framåt mot kommande utmaningar och en förhoppningsvis en minst lika bra golfsäsong 2021. Vad är viktigt för dig som medlem? Vad vill du att vi på Stjernfors ska kunna erbjuda? Finns de medlemmar som idag inte haft en roll i t.ex. någon kommitté och vill engagera sig? Tankar och idéer från er medlemmar är otroligt viktiga. Vi hoppas på stort deltagande vid medlemsmötet.
Höstårsmötet kommer äga rum 21/11. Vi hoppas att kunna erbjuda en föreläsning vid detta tillfälle med tema kost/mentalträning för Golfspel och dess utveckling.  (via samarbete med SISU Idrottsutbildarna). Boka redan nu in datumet för höstårsmötet. Lokal kommer meddelas lite längre fram.
Varmt välkommen till en trevlig dag.
Anita Elvenäs Ordförande Stjernfors Nya GK

Läs hela inlägget »

Lördagen den 19 september kl. 10:00 spelas årets sponsortävling. 
Inbjudan har postats till  sponsorerna och anmälan görs till klubbens mail innehållande Golf iID på spelarna samt vilket företag man representerar. 

Golfklubben är otroligt tacksamma för det stöd vi får från våra sponsorer. Samtliga sponsorer finns under Sponsorer här på hemsidan. 

Läs hela inlägget »

Den 20 september kommer vi ha en junioravslutning på Lindesbergs GK tillsammans med deras juniorer. Mer information finns på juniorernas laget sida. https://www.laget.se/StjernforsGK-juniorer

Läs hela inlägget »

Serveringen har öppet 10:00-15:00 varje dag. Men tänk på att öppettiderna kan komma att ändras om det t.ex. är dåligt väder. Vi driver serveringen med ideella krafter och även av den anledningen kan öppettiderna variera. 
Välkomna att besöka oss. 

Läs hela inlägget »

Junioruppträningar bedrivs under säsongen. Se fb-grupp Stjernfors GK Juniorer.

OBS! Förlängd ansökningstid tom 17 mars. 

Golfklubben söker en säsongsanställd banarbetare till kommande golfsäsong. Annonsen ser ni genom att klicka på bilden nedan. Välkommen med din ansökan. 

Vill du sponsra och stödja klubben under säsongen 2024? Se våra partneravtal nedan. 
 

Välkommen till Bergslagen.